Meer dan 5000 artikelen op voorraad
Laat je bestelling leveren aan boord

Samen sterk voor het betere werk !

Fusie in Antwerpen tussen Nassau Scheepsbenodigdheden & Groothandel François 

Klik op en bekijk het nieuwsbericht

PDF

 

 

 

Vanaf 1 juli 2018 : één bedrijf

Vanaf 1 juli 2018 zullen Nassau Scheepsbenodigdheden BVBA en Groothandel François BVBA samen verdergaan onder de naam Nassau Scheepsbenodigdheden BVBA. Beide bedrijven hebben als traditionele familiebedrijven in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.  Nassau Scheepsbenodigdheden (sinds 1948) en Groothandel François hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van scheepsmaterialen, yachting en industrie.  

De eigenaars vertrouwen erop dat deze fusie enkel positieve veranderingen voor de klant zal meebrengen en garanderen de vertrouwde service door het vertrouwde team.

Door de fusie krijgt de nieuwe organisatie een nog groter productaanbod en kan de klant nog sneller en beter bediend worden en dit zowel langs de wal of via het water met de bunkerboten van De Wit Bunkering.  Leveren via het water biedt een oplossing voor de mobiliteit en de moeilijke toegang op terminals maar breidt ook de mogelijkheid van levering buiten de openingsuren van de winkel.  Het gegeven dat materiaal in speciaal voorziene opslagbakken met de kraan van de bunkerboot aan boord wordt gezet geeft veel meer comfort.

 

Vanaf 1 oktober 2018 : één locatie

Vanaf 1 oktober wordt de locatie van Groothandel François geïntegreerd in de locatie van Nassau Scheepsbenodigdheden, gelegen in het Asiadok langs het water en ter hoogte van Noorderlaan.

Deze fase biedt een aantal voordelen :

  1. Uitgebreider team :           Stijn Heeren (general manager Nassau) en Paul Bauwens (zaakvoerder Groothandel François) zullen samen een sterke tandem vormen als back-office om snel vragen te kunnen antwoorden en adviezen te geven.  Het  winkelteam bevat met Paul (32 jr Nassau), Dany (19 jr François, 4 jaar Nassau), Louis (7jr François), Alan (4 jr François) en Carl (mede-oprichter Landmeters, 3 jr Nassau) een uitzonderlijk sterk ervaren team.  Zij krijgen vanuit groep De Wit support op gebied van logistiek, administratie, IT en marketing.
  2. Grotere winkel :      Op de nieuwe locatie bij Nassau is een mooie winkel van ruim 1.000 m² met parkeergelegenheid voor de deur aan de kant Asiadok.  Er zal voor de verhuis nog worden geïnvesteerd om het bredere aanbod praktisch te kunnen aanbieden.  De winkel heeft ook langere openingsuren.  Iedereen is welkom in de koffie-corner !
  3. Bunkersteiger voor jachten : Voor de winkel is een privésteiger voor jachten om aan te meren om witte diesel te tanken of aankopen te doen in de winkel uit het ruime assortiment voor yachting.
  4. Vlot bereikbaar :  De verhuis wordt bewust uitgesteld tot oktober om zekerheid te hebben dat alle werken in de omgeving van de winkel zullen beëindigd zijn waardoor de winkel langs de diverse invalswegen vlot bereikbaar zal zijn.  Volgende werven zijn dan voltooid : Noorderlaan (vanuit Haven & Noord-Antwerpen via afrit 1 Merksem), Ijzerlaan + Slachthuislaan + kruispunt Bredastraat (vanuit stad & Zuid-Antwerpen via afrit 2 Deurne).

 

Wij staan graag ter beschikking voor meer duiding bij deze transactie.

 

Alvast bedankt.

 

Met vriendelijke groeten,

Nassau Scheepsbenodigdheden & Groothandel François.

Peter De Wit
Zaakvoerder
Paul Bauwens
Zaakvoerder
Stijn Heeren
General Manager