Meer dan 5000 artikelen op voorraad
Laat je bestelling leveren aan boord

FLOWSYSTEM LUISE 220V A.2.03.130

Pompen en slangen

  • 3960.JPG
3960.JPG
(icon comes here)
Article number: 
0063000018

Meer over onze leveringsvoorwaarden? Klik hier.

€  117,00 (ex. BTW)
€  141,57 (inc. BTW)

Wij vervolledigen momenteel nog dagelijks ons on-line assortiment. Kan u toch een product niet vinden of is er iets niet helemaal duidelijk, neem gerust contact met ons op. Heeft u vragen? Contacteer ons.

Stockinformatie

Beschikbaar in de winkel

Beschrijving: 

In combinatie met een speciale 4-wegverbinding en geïnstalleerd op een elektrische pomp, vervangt deze de 24-liter membraanspot. met een aanzienlijke ruimtebesparing, gezien de zeer kleine afmetingen. Het garandeert een betere werking en efficiëntie van de elektrische pomp dankzij het innovatieve Flowsystem-principe waardoor de pomp onafhankelijk van de druk door de stroom kan worden geregeld, waardoor een constante stroom en druk wordt verkregen en het gebruik van de elektrische pomp in al zijn karakteristieke curve.

Het is daarom mogelijk om dezelfde resultaten te bereiken met pompen met een lager vermogen dan voorheen, waardoor de initiële kosten, het verbruik en het lawaai worden verminderd. 
Altijd dankzij dit principe wordt ook de kalibratie veel eenvoudiger. Het is daarom voldoende om alleen de inlaatdruk vast te stellen, aangezien het het Flowsystem is dat het moment bepaalt waarop de pomp wordt uitgeschakeld ten opzichte van de stroom, ongeacht de druk. Een speciaal apparaat elimineert het moeizame verlies van water dat wordt gegenereerd door slecht werkende afdichtingen. De totale afwezigheid van het membraan en het gebruik van niet-toxische grondstoffen van de hoogste kwaliteit garanderen de volledige niet-toxiciteit en lange levensduur van het apparaat.

Het flowsysteem is op aanvraag uitgerust met het "STOP DRY" -systeem dat de elektrische pomp blokkeert in afwezigheid van water.

Voor de installatie is het raadzaam om GEEN type afdichtmiddel toe te voegen in de koppeling tussen de fitting en het Flowsystem.